Burçlara Göre Ev Dekorasyonu Modelleri

Burçlara Göre Ev Dekorasyonu Modelleri

Koç Burcu

 

Koç burcu aktif yapısı ve liderlik özellikleriyle ön plana çıkar. Kırmızı gibi parlak renkleri beğenirler. Bu rengin tasarımlarda kullanılması koç burçlarının aidiyet duygusu hissetmesini sağlar. Kedili kırlentler koç burcunun kırmızı detayları olan yaşam alanlarıyla uyumlu olabilir. Ayrıca minimal tasarımların olduğu bir dekorasyon, içinizdeki gücün açığa çıkması için de yeterli bir alan sağlayacaktır.

 

 

Boğa Burcu

 

Boğalar rahatlıkları ve yemek düşkünlükleri ile bilinirler. Kahve ve yeşil gibi doğal tonları evlerinde kullanmak onları istedikleri konfora kavuşturabilir. Özellikle aydınlık ve keyifli bir mekan tasarımı yapmak size, güvende hissedebileceğiniz bir alan sağlar.

 

 

İkizler Burcu

 

İkizlerin öne çıkan özellikleri arkadaş canlısı tavırları ve her ortama uyumlu davranışlarıdır. Atılgan tavırlarını en iyi sarı ve turuncu renkler yansıtır. Değişime bayılan bu burç, evinin tasarımını sık sık değiştirmek ister. Bu yüzden farklı tarzlara uyabilecek parçalar edinebilirler. Beyaz duvarlara eşlik eden turuncu mobilyalar ilham perilerinizi de harekete geçirecektir.

 

 

Yengeç Burcu

 

Şefkatli ve  duygusal olan yengeç burcu, su kadar da berraktır. Yaz renklerini yaşam alanlarında kullanmak sizi dingin ve huzurlu hissettirecektir. Mavi ve beyaz tonlarla bezenmiş bir mekanı ilginç objelerle tamamlayabilirsiniz.

 

 

Aslan Burcu

 

Aslan burçları özgüvenleri ile anılır. Evinizde kullanacağınız gösterişli eşyalar lider yanınızı besler. Gold ve kahve tonlardaki dekorarif eşyaları iddialı mobilyalarla birlikte kullanarak kendi bildiğini okuyan özgür ruhunuzu yansıtabilirsiniz.

 

 

Başak Burcu

 

Mükemmelliyetçi tavırlarıyla öne çıkan başak burçları için ev dekorasyonu oldukça zahmetli bir süreçtir. Detayların sade ve mobilyaların sarı tonlarda kullanıldığı bir dizayn sizin için ideal olabilir. Limon ya da rezene içeren serinletici oda kokuları da evinizin atmosferini tamamlayacaktır.

 

 

Terazi Burcu

 

Terazi burçları dengeli ve uyumlu tavırlarıyla ön plana çıkarlar. Dekorasyonda kullanılacak parçaların birbirleriyle uyumlu olması kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Estetiği oldukça fazla önemseyen teraziler için konfor o kadar da önemli değildir. Pastel tonların baskın olduğu bir dekorasyon ile zarif ve uyumlu bir alan tasarlayabilirsiniz.

 

 

Akrep Burcu

 

Akrep burçları hırslı kişilik özelliklerini ev dekorasyonuna da yansıtırlar. Detayları seven bu burç evindeki küçük ayrıntıları planlayarak kendisini daha iyi hissedecektir. Siyah ve beyaz renkleri bir arada kullanmak bütünlük yakalamanızı sağlar.

 

 

Yay Burcu

 

Yay burçlarının maceracı ve doğaya aşık ruhları göz önüne alınırsa, hem şık hem de bohem tarzın harmanlandığı dekorasyonlara bayılacaklardır. Davetkar bir ev tasarımı enerjilerine uyum sağlar. Evinizin en geniş penceresinin önüne büyük ve rahat yastıklar koyarak hayal kurabileceğiniz bir dinlenme köşesine sahip olabilirsiniz.

 

 

Oğlak Burcu

 

Organize ve ciddi tavırlarından sıyrılıp rahatlamalarını sağlayacak kahve tonlarında, sıcak bir dizayn oğlaklar için iyi bir tercih olacaktır. Geleneksel eşyalarla benliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Genelde karamsar bir ruh halinde olduğunuz için evinizde nostaljik esintilerin olması güvende hissetmenize olanak sunar.

 

 

Kova Burcu

 

Marjinal ve modern bir zevke sahip olan kova burçları için sade ve yenilikçi tasarımlar uygun olacaktır. Dekoratif aksesuarları bolca kullanmak hoşunuza gidebilir. Göz yormayan ara tonlar tercih ederek evinizin enerjisini artırabilirsiniz.

 

 

Balık Burcu

 

İnce düşünen ve duygusal bir burç olan balıklar, minimalist tarza bayılırlar. Dekorasyonu birkaç mum ve kurutulmuş bitkilerle tamamlamak, sanatsal yönünüzü ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Her bakışta hassas kalbinizi ısıtacak kedili nevresim takımı ile yatak odanıza, sıcak bir hava katabilirsiniz.

 

Zümrüt Şaziye Tasarım Ürünleri içerisinden verdiğiniz her siparişin önemli bir kısmıyla sokaktaki sevimli canların ihtiyaçları karşılanmaktadır. Siz de beğendiklerinizi hemen satın alarak yaşam alanlarınızı pati dostu ürünlerle renklendirebilirsiniz!

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: ev dekorasyon, evim, dekoratif, burç, burçlar, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu
Haziran 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR