Evde Pozitif Enerji Nasıl Artırılır?

Evde Pozitif Enerji Nasıl Artırılır?

Evinize adım attığınızda kendinizi huzursuz, yorgun, bıkkın hissediyorsanız evinizde negatif enerji var demektir. Evin enerjisini yükseltmek için çok sevdiğiniz bir kokunun tütsüsünü yakabilir, size iyi gelen müzikleri dinleyebilir ya da bir bitkiye bakabilirsiniz. Evi kötü enerjilerden temizleme işlemini başarıyla gerçekleştirdiğinizde her güne daha huzurlu uyandığınızı ve insanlarla olan iletişiminizin düzeldiğini görebilirsiniz.

 

Pencerelerinizi Açın ve Derin Bir Nefes Alın

 

Sabah kalkar kalkmaz pencerelerinizi sonuna kadar açabilirsiniz. Gece boyunca evde sıkışıp kalan hava dışarıya çıksın. Yuvanıza temiz ve ılık hava dolsun. Bu sayede nefesiniz dinleşir ve içinde bulunduğunuz alanla olan bağınız kuvvetlenir.

 

Evinizi Temizleyin ve Düzenli Tutun

 

Enerji yükseltmenin en temel yollarından biri yuvanızı temiz ve düzenli tutmaktır. Evde enerjinin rahat dolaşabilmesi için yer açmalısınız. Uzun süre boyunca temizlenmemiş alanlar aslında en az temas ettiğiniz bölümlerdir. Tozlu kısımlar kötü enerjinin toplandığı yerlerdir. Temizlik suyuna atacağınız sirke ve tuz kötü enerjiyi uzaklaştırmaya yardımcı olur.

 

Kırık Eşyalardan Kurtulun

 

Evde negatif enerjinin biriktiği alanlardan biri de kırık eşyalardır. Eğer evinizdeki bir eşya kırıldıysa bu üzerinde biriken negatif enerjiden dolayı olabilir. O yüzden bu objeler kırıldığı an, eğer birleştirilemeyecek ya da geri dönüştürülemeyecek durumdaysa saklamak yerine evinizden uzaklaştırmalısınız. Kötü anısı olan eşyalar size ve dolayısıyla evinize ağırlık verir. Bu tarz nesneler negatif enerji yaydığı gibi enerji akışını da engelleyecektir. Elden çıkardığınız eşyaların yerine,  gördüğünüzde mutlu olduğunuz ve size pozitif enerji veren objeler koyabilirsiniz.

 

Bitki Yetiştirmeye Başlayın

 

Öncelikle evinizde kurumuş bitkiler varsa bunlardan kurtulmalısınız. Kurumuş yani ölmüş bir bitki negatif enerji doludur. Bunlardan kurtulmalı ve güzelliğin, dönüşümün simgesi olan canlı bitkilerden edinmelisiniz. Onlara iyi bakmak koşuluyla tabi ki! Bitkiler evinizin havasını temizleyip pozitif enerji yayacaklardır. Evde hayvan besliyorsanız almak istediğiniz bitkinin toksik olup olmadığını öğrenmeli ve sevimli dostunuz için zararı olmayan bir bitki tercih etmelisiniz.

 

Tütsü ve Mum Yakın

 

Evinizin kokusu sizi rahatlatmak ve kötü enerjileri uzaklaştırmak için çok önemlidir. Esansiyel yağlardan oluşan cam difüzörler ile evinizin havasını ve enerjisini değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra adaçayı, lavanta gibi tütsüler evdeki negatif enerjiyi uzaklaştırarak size huzur verecektir. Mum ışığı doğal bir ışık olduğu için enerji akışını hızlandıracaktır. Sarı ışık doğal ışığa yakın olduğundan sizi daha rahat hissettirebilir. Bu yüzden evinizdeki beyaz ışıkları sarı veya loş olanlarla değiştirebilirsiniz

 

Sakinleştirici Bir Müzik Listesi Hazırlayın

 

Kendinizi iyi hissedeceğiniz, özellikle su sesi gibi doğa seslerinin evde gezinmesine izin vermek yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Yemek yaparken, temizlik esnasında ya da çalışırken dinleyebileceğiniz bir müzik listesi hazırlayabilirsiniz. Bu sayede yaptığınız iş ile bütünleşerek zamanı verimli geçirebilirsiniz.

 

Sevimli Bir Dost Sahiplenin

 

Belki de her şeyden çok ihtiyacınız olan şey size eşlik edecek heyecanlı bir kalptir. Yorgun argın eve döndüğünüzde kalbinizi ısıtacak ve size huzur verecek bir dost sahiplenmek bütün negatif enerjiyi atmanıza yardım edebilir. Eğer minik bir dosta yuva açmak için engelleriniz varsa ya da bu sorumluluğu alamayacağınızı düşünüyorsanız sokak hayvanlarıyla da ilgilenebilirsiniz.

 

Zümrüt Şaziye Tasarım Ürünleri'nde satılan ürünlerin önemli bir yüzdesi sevimli dostlarınızın barınma, beslenme ve tedavi masraflarına harcanmaktadır. Siz de beğendiğiniz ürünü satın alırken, sokak canlarına destek olmanın haklı gururunu yaşayabilirsiniz.

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: pozitif enerji, evde pozitif enerji artırma yolları, enerji
Mayıs 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR