Sevdikleriniz İçin Konsept Hediye Önerileri

Sevdikleriniz İçin Konsept Hediye Önerileri

 

Sevdiklerinize hem özel zamanlarda hem de içinizden gelen her an küçük hediyeler vermek isteyebilirsiniz. Zümrüt Şaziye tasarım ürünleri arasında herkese sevildiğini hissettirecek minik dostlarımızın sevimli çizimlerinin kullanıldığı tasarım ürünler yer alır. Özel kupalardan, kırlentlere, evde ya da sokakta sizi rahat hissettirecek tasarım tişörtlere kadar pek çok farklı seçenek bulunur.

 

Üstelik Zümrüt Şaziye’den alacağınız her ürün sokak hayvanlarına yardım etmenizi de sağlar. Hayvanseverliği ile ön plana çıkan Zümrüt Şaziye satılan ürünlerden elde edilen gelirin büyük bir kısmını sokak hayvanlarının beslenme, barınma, tedavi gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlar. Tüm yardıma muhtaç hayvanlara eşit derecede yardım ediliyor olsa da Zümrüt Şaziye bünyesinde kedilerin yeri çok özeldir. Özellikle kedileri çok seven yakınlarınıza alabileceğiniz pek çok farklı konseptte hediye seçeneğini Zümrüt Şaziye’de rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Sevdiklerinizi Özel Günlerde Mutlu Etmenin Sevimli Yolları

 

Her zaman klasik hediyeler seçmekten sıkıldıysanız ve özel bir şeyler yapmak istiyorsanız Zümrüt Şaziye ürünleri size muhteşem alternatifler sunar. Hediye alacağınız kişiyi sevindirecek ve şaşırtacak ürünleri seçmek pratik ve kolay bir seçenek değildir fakat yakınlarınızı etkilemenin en güzel yollarından biri onlara kendilerini özel hissettirecek düşünceli ve sevimli hediyeler vermek olabilir.

 

Sevdiklerinizle yaşadığınız eğlenceli anılara, şakalara ve ilgi alanlarına atıfta bulunarak onları ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Öte yandan Zümrüt Şaziye’den alacağınız her bir hediye ile onlar adına hayvanlara bağış yaptığınızı söyleyerek de hem yakınınızı hem de hayvanları mutlu edebilirsiniz. Hayvanseverlerin vazgeçemediği sevimli kedi figürlerinin yer aldığı, çanta, nevresim, kupa, kırlent ve kılıflar gibi pek çok seçenek ile yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz.

 

Sabah kahvelerini içebilecekleri kalp şeklindeki şık kulpları ile dikkat çeken minik kedi figürlerinin olduğu kupalardan sulu boya baskılı özel kupalara kadar çeşitli sevimli hediye alternatifi Zümrüt Şaziye’de sizlerin beğenisine sunulur. Sevimli hediye seçeneklerinden bir diğeri kedi baskılı tişörtlerdir. Özellikle kedi severlerin gönlünü çalacağınız bu sevimli baskılara sahip tişörtler ile eğlenceli bir hediye verebilirsiniz.

 

Zümrüt Şaziye’nin rengarenk bez çantaları da konsept hediye alternatifleri arasında ilginizi çekebilecek seçeneklerden biridir. Bu çok yönlü kullanılabilecek, düşünceli ve işlevsel hediye seçeneği herkesin ihtiyaç duyacağı bir seçenektir. Doğru çanta seçimi üzerindeki tasarımlar sayesinde birisini gerçekten tanıdığınızı göstermenin harika bir yolu olabilir.

 

Hayvansever bir dostunuza alabileceğiniz en muhteşem hediye fikirleri arasında kılıf ve kırlentler bulunur. Evin bir köşesinde sevimli dostlarımızın tasarımlarını taşıyan yastık kılıflarını kullanmak hem evin havasını değiştiren hem de insana iyi gelen hediye seçenekleri arasındadır. Özel hediyeler arasında Zümrüt Şaziye’den başka bir yerde bulamayacağınız muhteşem nevresim takımları da yer alır. Kediseverleri oldukça mutlu edecek bu özel tasarımlar yataklarınızı süsleyecek en güzel çizimlere sahiptir. Bir çok farklı alternatif ile minik dostlarımızdan ilham alınarak hazırlanan nevresim takımları %100 pamuktur. Rahat ve huzurlu bir uyku uyumaya yardımcı olurlar.

 

Çocuklar için Eğlenceli Hediye Önerileri

 

Hem çocuklara hayvan sevgisini aşılamanın hem de küçük bir çocuğu mutlu etmenin en kestirme yollarından biri Zümrüt Şaziye‘den kolaylıkla satın alabileceğiniz hediyelerdir. Sokaklardan starlığa uzanan yolda, bir sokak patisi hikayesi olan Bir Pati Hikayesi isimli sevimli kitaptır. Hem okuma alışkanlığı kazandırmak hem de eğlenceli hikayesi ve sevimli çizimleri ile çocukları mutlu etmek için oldukça ideal bir hediye fikridir. Miyavhaba logolu eğlenceli ayraçlar da bir diğer bir diğer küçük sevimli hediye önerisidir.

 

Çocuklar için bir diğer öneri çocuk nevresim seçenekleridir. Yataklarında minik dostlarının çizimlerini görmek çocukları oldukça mutlu edebilir. Tüm bu hediyeleri birbirleri ile eşleştirerek de mükemmel hediye paketleri ve konseptler yaratabilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Tişört, kitap, nevresim ve kupadan oluşan bir set ile evde mutlu bir gün geçirmelerini sağlayabilir eğlenceli bir konsept hediye seçimi yapabilirsiniz.

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: konsept, hediye, özel hediyeler, özel günler, konsept hediye, kişiye özel hediye
Mart 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR