Hayvanseverler İçin Hediye Önerileri

Hayvanseverler İçin Hediye Önerileri

Sevdiklerimizi mutlu etmenin en güzel yolu onlarla huzurlu vakit geçirmektir. Boşuna dememişler ‘’Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır.’’ diye.

 

O kahveler içilirken ne dertler anlatılır, ne gülücükler paylaşılır. Anı biriktirmek, sevdiklerimizle aramızdaki bağı güçlendirmek değerli olgulardır. Bazen de özel bir günde veya sadece içten gelerek hediyeler alıp mutlu etmek isteriz karşımızdakini. ‘’Hediye’’ kelimesi bile o ince düşünceyi, o nahifliği, sevinci gözümüzün önüne getiriyor. Hediye seçmek de bir o kadar heyecanlıdır.

 

 

Karşımızdaki kişinin kişisel özelliklerine, ilgi alanlarına ve sevdiği şeylere göre hediye seçmemiz bu işin birinci kuralı. Peki, ya bir hayvansevere ne hediye alınır? Hiç düşünmüş müydünüz?

 

 

Nereden Başlamalıyım?

 

Hayvansever birine hediye almadan önce birkaç konu üzerinde durmakta fayda var. Öncelikle hediye alacağınız firmanın pati dostu olması, yani gelirinin bir kısmını  sokak hayvanları için kullanıyor olması çok büyük bir jesttir. Dışarıda yardıma muhtaç onlarca dostumuz küçük de olsa bir yardımla, bir el uzatmakla hayata dönebilir. Pati dostu işletmeler de bu noktada gelirlerini gerekli kurum ya da kuruluşlara bağışlayarak sizin adınıza bir canlının hayatına dokunmuş, bir kedinin karnını doyurmuş, bir köpeğin tedavisine katkı sağlamış oluyorlar.

 

Diğer taraftan hayvanseverlere hediye almak konusunda dikkatli olmak gereken bazı konular da var. Örneğin, gerçek deriden yapılmış objeler veya kıyafetler, pelüş tüy/tavşan tüyü diye geçen, genellikle kedi ve tavşanların öldürülmesi suretiyle elde edilen tüylerden yapılan eşyalar ne yazık ki mevcut. Bu tüylerden yapılan anahtarlık, süs eşyası gibi materyaller her köşe başında rahatça ve çok ucuza satılabiliyor. Hayvanlara karşı yapılan zulmü hoş görmüyor ve onların sömürülmesini yanlış buluyoruz. Siz de hayvansever birine hediye alırken bunlara mutlaka dikkat edin. Küçük bir uyarı da yaptıktan sonra pati dostu bir firma olan Zümrüt Şaziye Tasarım ürünler’nin tasarladığı birbirinden şirin hediye seçeneklerine bir göz atalım.

 

 

Dijital Baskılı Tişört

Bütün tasarımlarında sokak hayvanlarından ilham alan ve satılan ürünlerin yüksek bir yüzdesi sokak hayvanlarına can olan Zümrüt Şaziye’nin birbirinden güzel erkek ve kadın tişörtlerine bakabilirsiniz. Kedi portreleri gururla üzerlerinde taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Geniş beden seçeneği ve %100 pamuk kumaş kullanışlılığı ile tişörtleri üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz.

 

Kupalar

Zümrüt Şaziye lisanslı ürünü olan kupalar birinci sınıf porselenden üretilmiştir. Dijital kedi baskılarına sahip olan kupaların hacmi 350 ml’dir. Birinci sınıf dijital baskı uzun ömürlüdür. Elde yıkama yaparak kullanım süresini daha da arttırabilirsiniz. Renk ve baskı seçeneklerinin olduğu kupalar soğuk günlerde içinizi ısıtırken satın aldığınız her ürün de bir dostumuzun kalbini ısıtacak.

 

Bez Çantalar

Keşke kedilerimizi köpeklerimizi çantaya atıp tüm gün yanımızda taşıyabilsek... Evet, bu pek mümkün değil, ama kedili bez çantalarını alışverişte, plajda, sokakta kısacası her yerde yanımızda taşıyabiliriz. %100 pamuktan üretilen, doğa dostu ve sürdürülebilir modaya uygun olan bu çantalar organik ve yoğun lif yapısına sahiptir. Hem doğayı koruyup hem de kolumuzda kedileri taşımayı kim istemez ki?

 

Kırlentler

Kendimizi süsledik, peki ya evimiz? Evimizin neşesi, güzel çocuklarımız koltuklarımıza renk katsın istemez misiniz? Dilediğiniz renkte kedili kırlentler sizi bekliyor. Haydi hemen göz atın!

 

Nevresim Takımı

Günün belli bir kısmını yatakta geçiriyoruz. Bu vakti kedisiz geçirmek istemeyenler için işte karşınızda birbirinden güzel nevresim takımları. Çift kişilik, tek kişilik ve çocuk boy seçenekleriyle hem size hem de patili dostlarınıza güzel bir uyku vadediyor. Dilerseniz kırlent ve kupa hediye paketi veya tişört-kupa hediye paketi ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: hayvanseverler, hediye, hediye önerileri, özel hediyeler, konsept hediyeler, hediye kombinleri, tişört, kırlent, yastık, kitap, nevresim takımı, kupa, bardak, çanta, bez çanta
Ocak 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR