Kırlent Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Kırlent Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Kırlent Dekorasyonunun Önemi

 

Koltuk kırlent dekorasyonu fikirleri her ne kadar öne çıksa da boş bir odada dahi kırlent dekorasyon fikirlerini değerlendirerek yaşam alanlarınıza renk katabilirsiniz. Deyim yerindeyse gerçekten renk katmak amacı ile kullanacağınız kırlent dekorasyon fikirleri ile evinizin, iş yerinizin ve benzeri tüm yaşam alanlarınızın enerjisini değiştirebilir, bu alanları ruhunuzu yansıtır hale getirebilirsiniz.

 

En ünlü dekorasyon trendlerinden olan Feng-shui’ye göre minimalist bir ev tasarımı ile kuzey, güney, doğu ve batı yönlerine göre rüzgâr ve suyun enerji akışlarının dengelenmesi sağlanır. Ayrıca Feng-shui ile renk tasarımları ile enerji akışının dengelendiği bir dekorasyon şeması oluşturmak da mümkündür. En kolay uygulamalarından biri mor, kırmızı ve yeşil rengi dengeli bir şekilde kullanarak evinizin enerji akışını düzenleyebilirsiniz.

 

Daha rasyonel bir pencereden bakmak gerekirse, nöropazarlama uzmanlarının sıklıkla kullandığı renklerin psikolojisinden faydalanabilir, daha huzurlu ve ferah hissetmenizi sağlayacak beyaz, yeşil, mavi, eflatun gibi renkleri kırlent dekorasyonu için kullanabilirsiniz.

 

Ayrıca koltuk kırlent dekorasyonu bel desteği sağlaması açısından ergonomik kullanımı, rahatlık ve şıklıkla birleştirerek yaşam alanlarınızı ferahlatabilir. Seçeceğiniz tasarım ve modellerle tarzınızı evinize yansıtmanız da mümkündür.

 

Kırlent Dekorasyon Fikirleri

 

Kırlent dekorasyonu özellikle oturma salonlarının vazgeçilmez aksesuarları olan kırlentleri verimli şekilde kullanarak alana renk katmayı sağlar. Birden fazla tasarım, boyut ve renk seçeneği ile kırlentler yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirebilecek küçük ve kullanışlı aksesuarlardır. Seçeceğiniz tarz ve tasarım, evinizin ruhuna bambaşka bir pencere açabilir.

 

Etnik Tasarım

 

Modern ev tasarımlarında hâkim olan endüstriyel havayı kırmak için genellikle etnik tasarıma sahip duvar örtüleri, tablolar ve tabii ki rahatlık ve şıklığı birleştiren kırlentler kullanılır. Etnik çizgilere sahip kırlent dekorasyonu ile yaşam alanlarınıza daha otantik bir görünüm katabilirsiniz.

 

Sırtınızı Sanata Yaslamanın En Rahat Yolu

 

Son zamanlarda dünyaca ünlü tabloları tshirt, bez çanta ve benzeri tekstil ürünlerinde baskı olarak kullanıldığını görmüşsünüzdür. Beğendiğiniz, sevdiğiniz bir dönemin ünlü sanatçısının eserlerini kırlent kılıflarına bastırarak evinize sanatsal dokunuşlar yapmanın yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Özellikle ışık ustası olarak bilinen Rembrand’ın eserleri beyaz, krem ve kum rengi dekorasyonlarınıza bambaşka bir hava katmaya muktedir eserlerden olabilir.

 

Işık Dostu Renk Seçimi

 

Renklerin oyunbazlığından faydalanarak evinizde kontrast yaratmanız da mümkün. Kahve tonlarında bir koltuğunuz varsa sert bir kontrast yaratmak için koyu mavi kullanabilirsiniz. Ya da Yeşil ve tonlarında olan tasarımınızı kiremit rengi kumaşlar ile kırarak dikkat çekici bir kontrast hilesi ile ışık dağılımını kontrol edebilirsiniz. Özellikle sert kontrastlar kullanmak hem mobilyalarınızın hem de duvar renkleri ile oda ambiyansını tamamıyla etkileyecektir.

 

Yoga Severler İçin Turuncu Aşkına

 

Duruş ve nefes çalışmalarını sıklıkla yapan yoga severler için ise başta bilgeliğin rengi olan turuncu önerilebilir. Tüm çakra renklerini dengeli bir şekilde kullanarak yaşam alanlarınızda dengeli bir tarz yakalamanız mümkündür.

 

Kedi Severlerin Dostu Zümrüt Şaziye Kırlent Tasarımları

 

Patili dostlarınızın hayatınızda büyük bir yeri varsa Zümrüt Şaziye tasarım ürünlerinden kedi baskılı kırlent seçeneklerini de dekorasyon fikirleriniz için değerlendirebilirsiniz. Nar çiçeği renginden hardala kadar geniş renk yelpazesine sahip kırlent ve kılıf seçenekleri ile koltuk kırlent dekorasyonu yapabilirsiniz. Sade, şık ve hayvan dostu tasarımlara Zümrüt Şaziye web sitesinden ulaşabilir, güvenle sipariş edebilirsiniz. Tüm ürünler doğa dostu malzemelerden üretilmesinin yanı sıra şık tasarımlara sahiptir. Böylelikle gönül rahatlığıyla ergonomi ve estetik tasarımı kırlent dekorasyonu ile bir arada deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca Zümrüt Şaziye tasarım ürünlerinden elde edilen gelirler ile sokaktaki patili dostlarımızın yaşamını kolaylaştırmanız da cabası!

 

 

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: kırlent, kırlent seçimi, kırlent kılıfı, yastık, yastık seçerken nelere dikkat edilmeli, kırlent kılıfı seçimi, kırlent yastık, salon, dekorasyon, dekorasyon fikirleri
Temmuz 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR