Kırlent Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kırlent Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Renklerin Uyumu ve Trendler

 

Ev dekorasyonu denildiği zaman akla ilk gelen elbette ki renk ve desenler olur. Koltuk, halı, perde ve dekor objelerinin renkleri birbirini tamamladığı zaman mekânın havası bir anda değişir. Küçük parçalar olmasına rağmen kırlent modelleri de bu nedenle kullanılan mekânda büyük fark yaratır. İster elinizdeki koltuk yastıkları için kırlent kılıfı alın isterseniz yatak üzerine dekoratif yastık olarak kullanın tasarıma dikkat etmelisiniz.

 

Ton sür ton olarak bilinen aynı rengin farklı tonlarının kullanılması ile oluşturulan  sakin ve uyumlu stil seçim sırasında tercih edebileceğiniz bir tarzdır. Bu stilde kırmızı, pembe ya da mavi gibi farklı renklerin tonları birlikte tercih edilir. Örneğin yeşil, çam yeşili, fıstık yeşili, mint yeşili gibi aynı rengin farklı tonlarında birkaç kırlent seçimi yapabilirsiniz.

 

Color Blocking de canlı ve hareketli görüntü sevenlerin tercih edebileceği bir tarzdır. Kırmızı ve yeşil, turuncu ve mor gibi birbirinin renk çarkında tam zıttı olan tasarımlar bir arada kullanılır. Koltuklarınızın tam zıt renginde kırlent seçerek bu trendi uygulamanız mümkündür. Ara tonlarda zıt renklere yakın olanları kullanarak da uyum yakalayabilirsiniz. Örneğin pudra pembesi ve nar çiçeği uyumu ara tonların kontrast yansımasından doğan uyumu yakalar.

 

Renk ve desenler konusunda farklılık arıyorsanız Zümrüt Şaziye kırlentlerini tercih edebilirsiniz. Çift taraflı kullanılabilen rengarenk kırlent modelleri ile enerjik bir konsept yaratırken dildeğinizde yastığın öteki yüzünü çevirerek dekorasyonda fark yaratabilirsiniz. Estetik çizgileri ile modern görüntüye sahip evcil hayvan büstleri dekorasyonda fark yaratır. Üstelik yaptığınız her alışverişin %20’si sokaktaki hayvanların bakım ve ihtiyaçları için destek olarak kullanılır.

 

Leke Tutmayan, Konforlu ve İdeal Ölçüde Kırlent Seçenekleri

 

Çocuk ve evcil hayvanların olduğu evlerde özellikle eşyaların kirlenmesi çok daha kolaydır. Bu nedenle leke tutmayan ve kolay temizlenebilen bir kumaştan yana minder kılıfı seçimi yaparsanız çok rahat edersiniz. Sürekli el altında olan ve kullanılan kırlentlerin koltukta uzanırken başınızı koyduğunuz bölüm olduğunu da unutmayın. İster siz ister sevgili evcil hayvanınız bu kırlenti yumuşak bir destek olarak kullansın her daim sağlıklı ve hijyenik kumaş tercih etmelisiniz.

 

%100 polyester, leke tutmayan ve kolay temizlenen Zümrüt Şaziye kırlentleri bu açıdan ideal bir örnektir. Ayrıca polyester yapısı sayesinde iplikleri kolay çözülmez ve kediniz patilerini geçirse de formu çabuk bozulmaz. Esnemeyen tok kumaşı ile şeklini korur.

 

Kırlent modelleri arasından karar verirken boyut, ölçü ve sayıyı da detaylı olarak düşünmelisiniz. genellikle 40x40 cm ölçüsündeki kırlentler genellikle 2’li ve 3’lü kanepeler, geniş yapılı berjerler, yatak üstü ve sedirlerde şık durur. Daha küçük alanlar için boyutu küçük seçmek gerekebilir.  Koltuk takımı yastıkları ile takım yapacaksanız genellikle birkaç tane kırlent kullanmanız gerekir. Oturma alanı derin koltuk takımlarında yaslanma bölümüne 3-4 kırlenti bir arada kullanabilir, farklı kombinler oluşturabilirsiniz.

 

Zümrüt Şaziye markasından yaşam alanlarınız için bir kırlent seçtiğinizde her alışverişiniz ihtiyacı olan patili dostlar için de fayda sağlar. Sürdürülebilir yaşam anlayışı ile sağlıklı materyallerden imal edilen tüm ürünler doğa dostudur. Şimdi siz de hem ev dekorasyonunu yenilemek hem de bağış yapmak için Zümrüt Şaziye kırlentlerini Trendyol kırlent kategorisinden ve Zümrüt Şaziye üzerinden sipariş verebilirsiniz.

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: kırlent, kırlent seçimi, kırlent kılıfı, yastık, yastık seçerken nelere dikkat edilmeli, kırlent kılıfı seçimi, kırlent yastık, salon, dekorasyon, dekorasyon fikirleri
Kasım 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR