Eviniz için En İyi Yılbaşı Dekorasyonu Fikirleri

Eviniz için En İyi Yılbaşı Dekorasyonu Fikirleri

Yılbaşı Dekorasyonunun Olmazsa Olmazı: Rengârenk Işıklar!

Yeni yıl atmosferinin en önemli unsuru renkli ışıklar, yaşam alanlarınızda ufak bir dokunuşla harikalar yaratmanızı sağlar. Yılbaşı ev süsleme konsepti için tek renkli veya renk değiştiren pek çok ışık satın alarak siz de çam ağacınız üzerinde, pencerelerde veya duvarda ortama hareket katmak için kullanabilirsiniz. Çam ağacı üzerinde tercih edeceğiniz rengârenk ışıklar aynı zamanda ağacınızın çok daha ihtişamlı görünmesini sağlayacaktır. Pilli ürünler tercih ederek mekan kısıtlaması sorunundan da kolayca kurtulabilirsiniz.

 

İhtişamlı Masalar ve Yılbaşı Özel Yemek Takımları

Yeni yıl kutlamalarının en güzel anı dostlarınız, sevdiklerinizle sofrada geçirdiğiniz zaman ve bu anlarda yapılan sohbetlerdir. Birbirinden enfes yemeklerin, mezelerin, salata ve tatlıların yer aldığı masaları şık tasarımlarla zenginleştirmeniz bu anları daha da ölümsüz kılar. Kırmızı, kareli, geyik, Noel baba gibi desenlere sahip masa örtüleri, runnerların yanı sıra minimal ve oldukça şık görünüme sahip yemek takımları başlıca yılbaşı dekorasyon fikirleri arasında sayılabilir. Bunların yanı sıra sandalyelerinizi de yeni yıl ruhuna özel tasarımlarla süsleyebilirsiniz. Yemeklerin ardından gelen kahve faslında ise Zümrüt Şaziye’nin kalp kulplu sevgi dolu kupalarını tercih edebilir, hayvan dostu sevdiklerinize anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

 

Koltuk Örtüleri ve Kırlentlerde Yeni Yıl Ruhu!  

Kırmızı renkler, eğlenceli desenler ve parıltılar ile bezenmiş yılbaşı oda dekorasyonu seçenekleri sevdiklerinizle yapacağınız kutlamaları çok daha keyifli hale getirir. Sonrasında baktığınızda gülümseyerek hatırlayacağınız fotoğraflara katkısı ise bu şık yılbaşı ev süslemelerinin bir diğer avantajıdır! Daha sade desenlere sahip, yeni yıl renklerinde koltuk örtülerini hareketli kırlentler ile birleştirebilirsiniz. Nar çiçeği, yeşil veya bej renklere sahip Zümrüt Şaziye kırlent yastıklarla yaşam alanlarınıza sımsıcak bir dokunuş yapabilirsiniz. Yumuşacık yastıklar evdeki patili dostlarınız için de ideal bir uyku alanı olacaktır.

 

Yılbaşı Dekorasyonlarınızda Ufak Dokunuşlar

Yeni bir yılı büyük bir umut ve mutlulukla karşılamaya hazırlanırken yemek masaları, koltuk dekorasyonları ve ışıklarla oldukça şık hale getirdiğiniz yaşam alanlarınızı son dokunuşlarla tamamlayabilirsiniz. Kusursuz bir görünüm elde etmek için aşağıdaki yılbaşı ev dekorasyonu önerilerinden yararlanabilirsiniz:

 

  • -Yeni yıl atmosferi yaratırken ışıkların yanı sıra özel tasarım yılbaşı konseptli mumları da kullanmayı unutmayın. Ortama hem daha sıcak bir hava katabilir hem de özellikle yemek masası gibi alanlarınıza oldukça şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.
  • -El emeğinizi gösteren eşyalara daha çok yer verin. Bunlar arasında masa üzerinde yer alan yılbaşı kurabiyelerinden sevdikleriniz için hazırladığınız hediyelere kadar pek çok seçenek mevcut.
  • -Çam ağacınızın altında mutlaka hediyelere yer verin. Yeni yılın en güzel yanlarından biri de hediyelerdir. Sevdiklerinizle yapacağınız kutlamalarda birbirinize aldığınız hediyeleri çam ağacınızın altına koyabilir, ortamın havasına da güzel bir katkıda bulunabilirsiniz.
  • -Şömine efektini unutmayın. Evinizde bir şömine varsa üzerine konsept yılbaşı çorapları asabilir, çeşitli aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Şömineniz yoksa da ortamın havasını değiştirmek için şömine videolarından yararlanabilir, keyifli bir çıtırtı eşliğinde sevdiklerinizle keyifli sohbetler edebilirsiniz.
  • Yılbaşı takvimi ve kartları ile dekorasyonunuzu tamamlayın. Yılbaşı kartlarınızı ister kendiniz sevdikleriniz için hazırlayabilir isterseniz hepsi için özel olarak seçtiğiniz hazır kartları alabilirsiniz. Bu kartları yılbaşı ağacınızın altında sergilemeyi de düşünebilirsiniz.

 

Mutluluk ve huzur dolu anların en güzel örneği olan yılbaşı zamanları herkesin heyecanla beklediği sayılı günler arasındadır. Bu zamanları keyifli hale getirmenin en güzel yolu ise yaşam alanlarınızı muhteşem dekorasyon fikirleri ile zenginleştirmekten geçer. Sevdikleriniz ve yumuşak tüylü sevimli dostlarınız ile geçireceğiniz bu keyifli vakitlerde Zümrüt Şaziye’nin tamamen organik ve sürdürülebilir ürünlerini tercih ederek siz de patili canlara destek olabilirsiniz.

 

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: dekorasyon, ev dekorasyonu, dekorasyon fikirleri, eviniz için her şey, yılbaşı, yılbaşı dekorasyonu, yılbaşı hediyesi, hediye, yeni yıl
Aralık 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR